MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING BADIIY-ESTETIK MADANIYATNI O’YINLAR ORQALI SHAKLLANTIRISH MUAMMOLARI - Turapova, Ra’no (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning o’yinli texnologiyalar yordamida badiiy-estetik madaniyatini shakllantirish, ularni har tomonlama maktab ta’limiga sifatli qilib tayyorlash kabi masalalar ko’rib chiqildi.