БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРГА КОМПЬЮТЕР ГРАФИКАСИНИ ЎҚИТИШДАГИ АСОСИЙ ВАЗИФАЛАР - Ibragimov, Abdurahim (Физико-технологического образование, 2022)
Бугунги замонавий техник ишлаб чиқариш кўп вақт ва оғир қўл меҳнатини талаб этувчи лойиҳалаш ва конструкциялаш ишларини Автоматлаштирилган лойихалаш тизими (АЛТ) зиммасига юклай оладиган бўлажак ўқитувчиларни талаб этмоқда. Шу сабабли бугунги олий ўқув юртлари талабалари компьютер графикасидаги билим ва малакалари билан қуроллантириш долзарб муаммолардан биридир.