ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN KUNDALIK HAYOTDA UNUMLI FOYDALANISH DAVR TALABI - Badalova, Sevara (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada zamonaviy texnologiyalardan kundalik hayotimizda unumli foydalanish yuzasidan muloxazalar bayon qilingan