MUAMMOLI O’QITISH TEXNOLOGIYASI - Aliboyev, Turgun (Физико-технологического образование, 2022)
Ta’lim jarayoniga mukammallik, aniqlik, yo’lga solinganlik, tartiblilik, ravonlik, vazminlik alomatlarini berish orqali samaradorligini oshiruvchi tadqiqot olib borilmoqda. Shulardan biri muaammoli o’qitish texnologiyasi tizimi va usullaridir. Maqolada ana shular haqida so’z yuritilgan.