EXCEL DASTURIDAN FOYDALANIB ELEKTR MAYDONINI ANIQLASH - Berkinov, Alisher (Физико-технологического образование, 2022)
Excel dasturi asosid elektr maydon kuchlanganligi va potensialning o‘zgarishini masofaga bog‘liqligini xisoblash orqali talabalarga tushuntirib berish