YOG‘OCH O‘YMAKORLIGIDA TA’SVIRIY SAN’AT ELEMENTLARIDAN FOYDALANISH - Mirzayeva, Gulmira (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada amaliy san’at turlaridan biri bo‘lgan yog‘och o‘ymakorligi san’atning milliy hunarmandchilikda tutgan o‘rni, mazkur sohani egallash uchun ta’sviriy san’at va muhandislik grafikasiga oid keng qamrovli integrativ bilim elementlariga ega bo‘lish lozimligi ko‘rsatib o‘tilgan.