MANZARA JANRINI ISHLASHDA O’QUVCHILAR QIZIQISHINI OSHIRISH - Soliev, Jo’ramurod; Umirova, Nilufar; Egamova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2021)
Maqola manzara janrida o’quvchilarning tushunchasini singdirish va ularning dunyoqarashini rivojlantirish masalalari haqida so’z yuritiladi. O’quvchilarga manzara ishlash mashg’ulotlari nazariy bilimlarga ega bo’lishi borasida amaliy maslahatlar beriladi.