O’RTA OSIYA ZIYOLILARINING MEHNAT TARBIYASI HAQIDAGI FIKR MULOHAZALARI - Karimov, Orif; Qo’chqorov, Javohir (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada O’rta Osiyo ziyolilarining mehnat tarbiyasi haqidagi fikrlari bayon qilingan.