МАКТАБДА ҚУЁШ ФИЗИКАСИ ВА КОИНОТНИНГ ТУЗИЛИШИНИ ЎРГАНИШ - Bekmirzayeva, Xursanoy; Sultonov, Avaz (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада умумий ўрта таълим мактабларида Қуёш физикаси ва коинотнинг тузилишини ўрганиш ҳақидаги фикрлар баён этилган.