ZAMONAVIY ILMIY PEDAGOGIK FAOLIYATNING DOLZARB MUAMMOLARI - Toshpo’latova, Dildora; Igamqulova, Zilola; Tirkashev, Bekzod (Физико-технологического образование, 2021)
Pedagogik hodisa yoki jarayonning mohiyatini ochib berishda, ular, qoida tariqasida, bitta yondashuvga e’tibor berishadi, masalan, yaxlit va ta’lim amaliyotini o’zgartirish imkoniyatlarini loyihalash