ПОРТРЕТ ЖАНРИНИНГ РИВОЖЛАНИШ ТАРИХИНИ ЎРГАНИШ - Xudoynazarova, O’g’iloy (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада портрет жанрининг ривожланиш тарихи ва бўлажак тасвирий санъат ўқитувчиларини касбий тайёрлаш борасида сўз боради. Талабаларга портрет ишлаш машғулотларида портрет жанрининг ривожланиш тарихинини ўргатиш ҳамда назарий билимларга эга бўлиши борасида амалий маслаҳатлар берилади