КICHIK BIZNЕS VA XUSUSIY TADBIRKORLIK – IQTISODIY O`SISHNING MUHIM OMILI - Sovurova, Shahrizoda; Sovurov, Mustafo (Физико-технологического образование, 2021)
Bugungi kunda shiddat bilan rivojlanayotgan zamonda tadbirkorlik iqtisodiyotning barqaror o`sish omilidir