АТОМ ТАРИХИГА БИР НАЗАР - Bekmirzayeva, Xursanoy; Xudoyberdiyev, Qodirjon (Физико-технологического образование, 2021)
Маълумки, атом тузилиши атомистик назариялар пайдо бўлган даврлардан буён баҳсли мунозараларга сабаб бўлиб келган. Ушбу мақолада ҳам олимларнинг атом тузилиши ҳақида турли даврлардаги турли қарашлари ва ғояларига ўрин ажратилган.