ЎҚУВЧИЛАРНИ КАСБИЙ ФАОЛИЯТГА ЙЎНАЛТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ - Abdurahmonova, Malohat; Orishev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу ишда ўқувчиларни мехнатга ва хаётга касбий муносабатларни самарали шакллантириш ва шаҳс муаммолари, оиладаги ахвол, ўқитувчининг маҳорати, атроф-мухит омиллар, ўкувчининг билим олишга тайёрлиги каби омилларга қаратилган