ГАЗ ҚОНУНЛАРИГА ДОИР МАСАЛАЛАРНИ ЕЧИШ МЕТОДИКАСИ - Ergashev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2021)
Газ қонунларини ўрганаётганда масалаларни ечишга катта эътибор берилади. Ушбу маыолада газ қонунларига доир масалаларни ечиш методикасига оид мулоҳазалар баён этилади.