AMALIY MASHG’ULOTLARNI ZAMON TALABI ASOSIDA TASHKIL QILISH - Ortiqova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada texnologiya darslarida texnologiya va dizayn yo’nalishi bo’yicha amaliy mashg’ulotlarni zamon talabi asosida tashkil qilish asoslari haqida fikrlar bayon qilingan