ИХТИРОЧИЛИК ТУШУНЧАСИ ВА УНИНГ АСОСЛАРИ - Tog’ayev Хo’jamberdi; Alqarov, Qodir; Murtozayev, Abdug’affor (Физико-технологического образование, 2021)
Ҳозирги замон ихтирочи, мухандиси ва ҳар бир ижодий ходим талаб даражасидаги фазилатларга эга бўлиши керак