TO`GARAKLARDA TALABALAR TEXNIK IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISHNING SAMARALI METODLARI - Ismoilov, Tuychi; Yusupov, Kirmon; Burxanov, Rasul (Физико-технологического образование, 2021)
Texnik ijodkorlik to`garagida talabalarning bilish faoliyatini rivojlantirishda foydalaniladigan metodlarning o’zaro bog’liqligi va ularning har qaysisini turli formalarda qo’llash mumkinligi bayon qilingan