OLIY TA’LIMDA PEDAGOGIK TA’LIM TEXNOLOGIYALARINI TAKOMILLASHTIRISH - Ismoilov, Tuychi; Tog’aev Хo’jamberdi; Aliboyev, Turg’un (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada оliy ta’lim tizimida sifatli mutaxassislar tayyorlashning tahlili va muvofiq boshqaruvga asoslangan istiqbolini ta’minlashda zamonaviy pedagogika oldida turgan dolzarb muammolar haqidagi ba’zi fikrlarga qaratilgan