ТЕХНОЛОГИЯ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ АЙРИМ МАСАЛАЛАРИ ВА ЕЧИМЛАРИ - Mamajonova, Kamola; Djalilov , Sobir; Norboyev, Bekjon (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада умумий ўрта таълим мактабларида технология фанини ўқитишда сўнги йилларда учраб келаётган муаммолар келтирилган ва ушбу муаммоларни ҳал қилишнинг айрим йўллари кўрсатиб ўтилган