ТЕХНОЛОГИЯ ДАРСЛАРИДА ЛОЙИҲАЛИ ТАЪЛИМДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Orishev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2021)
Ўқитиш жараёнида замонавий педагогик технологияларни, жумладан, ўқув машғулотини лойиҳалаш усулини қўллаш таълим сифати ва самарадорлигини оширишнинг муҳим омилидир. Мақолада ўқув жараёнини лойиҳали таълим асосида ташкил этишга оид услубий тавсиялар баён этилади