TEXNOLOGIYA FANIDAN EKSKURSIYANING O‘RNI VA AHAMIYATI - Kobulova, Robiya (Физико-технологического образование, 2025)
Bugungi kunda zamonaviy ta’limda Texnologiya fanidan ekiskursiyaning o‘rni va ahamiyati juda katta . Hayotimizda ta’limiy ahamiyatida texnologiya fani katta o‘rin tutadi va katta hayotga tayyorlaydi.