HUNARMANDCHILIKDA USTOZ-SHOGIRD ODOBI - Boymirzayeva, Oykaram (Физико-технологического образование, 2025)
Ushbu maqolada ustoz-shogird odobi, ustozning kasbiy va shaxsiy fazilatlari nimalardan iborat ekanligi, o‘z navbatida shogirdning ham ustoz oldidagi burch va majburiyatlari, kasbiy, shaxsiy fazilatlari haqida bayon etilgan.