KIMYO DARSLARIDA SIMMULATSION TAJRIBALARDAN FOYDALANISH USULLARI - Sh.M.Mirzayev; Sh.A.Sarabekova; X.G’.Sidiqova (Журнал естественных наук, 2025)
Ushbu maqolada anorganik kimyo fanida mavzularni o’qitishda “Crocodile chemistry”, 3D model”, “Chem Puz”, “Mol Vіew” kabi simmulatsion tajribalarni qo’llashning afzalliklari keltirilgan. Bu metodlar orqali dars mashg’ulotlari olib borilsa, o’quvchilarning mavzu yuzasidan bilim va ko’nikmalari shakllanishida yaqindan yordam berishi haqida yozilgan.