YASHASH MUHITIGA ZARAR KELTIRUVCHI BAZI OMILLAR CHIQINDI HAVFINI OLDINI OLISH - Boltayeva R.A; Nasriddinova G (Журнал естественных наук, 2025)
Ushbu maqolada atrof muhitda sodir bo’layotgan jarayonlar, sanoat rivoji iste’mol miqdorining oshishi natijasida kelib chiqayotgan muammolar haqida, noorganik va organik chiqindilar, issiqxona effektini kuchaytirish chora tadbirlari haqida so’z boradi