PROFESSIONAL TA'LIM TASHKILOTLARIDA ROBOTOTEXNIKANING FIZIKAVIY LABORATORIYA JARAYONLARINI TADBIQ QILISH - Norqo'ziyev, Q; Muxammadiyeva, G'; Sodiqova, Z (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada professional ta’lim muassasalarida fizika fanining o‘quv jarayonida robototexnika elementlaridan foydalanish, shuningdek, professional ta’lim muassasalarida fizika fanidan laboratoriya ishlarida robototexnika laboratoriya jihozlaridan foydalanish xususiyatlari ko‘rib chiqiladi. Robototexnika elementlarini ta’limga joriy etish orqali talabalarning ijodiy faolligini oshirishga alohida e’tibor qaratildi hamda bugungi davr ta’lablariga mos bo‘lgan labaratoriya uskunalaridan qo‘llaniladi.