DASTURLASH TILLARI FANIDA PREDMETLARARO ALOQADORLIK– ХARAKTERLI MASALARDAN FOYDALANISHNING AYRIM IMKONIYATLARI HAQIDA - Botirov, D; Majidov, J; Ulug'murodova, L; Komilova, Z (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada dasturlash tillari fanini boshqa fanlar bilan o‘zaro integratsiyalshgan holda o‘qitishning afzaliklari haqida so‘z yuritiladi