RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN TA'LIMDA FOYDALANISHNING DOLZARBLIGI, YUTUQLARI VA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Aliyeva, Maxsuda (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy elektron ta'lim jarayonining afzalligi, ahamiyati va istiqbollari haqida ma’lumotlar yoritilgan. Mavzuning dolzarbligi zamonaviy jamiyat hayotidagi ta'limning alohida o‘rni bilan belgilanadi