(untitled) - Qodirova, Munisa (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada integral Hardy tengsizligi ta‘rifi, vaznli Hardy tengsizligi uchun olingan bir qancha muhim natijalar keltirilgan. Hardy operatori normasi ta‘riflangan.