UMUMTA’LIM MAKTABLARI MATEMATIKA DARSLARIDA O‘QUVCHILARINING MOLIYAVIY SAVODXONLIGINI OSHIRISH METODIKASI - Mingboyeva, Yulduz (Журнал математики и информатики, 2023)
Maqolada umumta’lim maktablari o‘quvchilarining moliyaviy savodxonligini oshirish masalasi ko‘rib chiqilgan. Moliyaviy savodxonlikni oshirish yo‘llari keltirilgan.