UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA MATEMATIKANI INTERFAOL TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA O’QITISHNING SHAKIL VA METODLARI - Bozorboyeva, Mohiniso (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada. umumiy o’rta ta’lim maktablarida o’quvchilarni interfaol ta’lim texnologiyalari asosida o’qitishning shakil va metodlari haqida so’z borgan