MATEMATIKA DARSLARIDA MUAMMOLI TA’LIMNING O'RNI. - Axatqulov, Anvar; Axatqulova, Dilrabo (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu tezisda matematika darslarida muammoli ta’lim ning o’rni va ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.