IKKI KARRALI FURE QATORLARINING DOIRAVIY QISMIY YIG’INDISI UCHUN UMUMLASHGAN LOKALIZATSIYA MASALASI - Xolboyev, Nurjon (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu ishda -ikki karrali fure qatorlarining doiraviy qismiy yig’indisi uchun umumlashgan lokalizatsiya masalasi qaraladi