KO’PYOQLAR VA ULARNING CHIZMALARI - Abdusaidov, Sadriddin; G'afforov, Jahongir (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada o’rta ta’lim geometriya faniga ko’pyoqlarning yoyilmasi va ko’pyoqliklarga oid ba’zi tushunchalarni, chizmalarini ko’proq kiritish zarur ekanligi haqida so’z boradi.