Xalqaro baholash dasturlari va ularni O’zbekistonga joriy qilishning afzalliklari - Nosirova, Dilnoza; Botirova, Nigora (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu tezisda xalqaro baholash dasturlari va ularni O’zbekistonga joriy qilishning afzalliklari haqida ma'lumot berilgan