Algebra kursini o‘qitishda axborot-kommunikatsion texnologiyalaridan foydalanish metodikasi - Nosirova, Dilnoza; Ismoilova, Gavhar (Журнал математики и информатики, 2022)
Uzluksiz ta’lim tizimining barcha bosqichlari, xususan, oliy o‘quv yurtlari professor-o‘qituvchilari oldida turgan asosiy vazifa mamlakatimizning iqtidorli va istiqbolli, milliy iftixor hissi jo‘sh urib turgan komil inson, yangi avlodni tarbiyalashdan iborat. Shaxsni barkamol shaxs darajasida shakllantirilishga imkon beruvchi o‘quv-tarbiya jarayonini yaratishdagi asosiy vazifalardan biri oliy ta’limda raqobatbardosh kadrlar tayyorlash samaradorligini oshirishdir.