DIFFERENSIALLANUVCHI FUNKSIYALARNING BA’ZI TADBIQLARI - Ismatov, Normurod; Fayzullayev, Sherzod (Журнал математики и информатики, 2020)
Matematik analiz kursini o’rganish jarayonida funksiyalarning eng muhim sinflaridan biri sifatida differensiallanuvchi funksiyalar sinfi qaraladi. Ushbu maqolada differensiallanuvchi funksiyalarning ba’zi tadbiqlari hamda undan kelib chiqadigan natijalar keltirilgan.