МАКТАБ ИНФОРМАТИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШДА РОБОТОТЕХНИКА ЭЛЕМЕНТЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Mamatov, Jasur; Абдуғаниев , Бекзод (Журнал математики и информатики, 2021)
Аннотация. Мақолада информатика ва ахборот технологиялари умумтаълим фани бўйича ташкил этиладиган дарслар самарадорлигини оширишда робототехника элементларидан фойдаланиш масаласи ва унинг ўқувчиларда ижодий қобилятни ривожлантирадиган рўли кўрсатиб берилган.