STEFAN MUAMMOSINI KIRITISH VA SHAKLLANTIRISH - Mamatov, Jasur; Murotqobilova , Bahora (Журнал математики и информатики, 2021)
Tezisda Stefan muammosini kiritish va shakllantirish, hamda issiqlik uzatish jarayonlarini modellashtirish fan va texnikada qo’llanilishi keltirib o’tilgan. Issiqlik uzatish Stefan muammosi yechimi formulasi ko’rsatilgan.