ЭҲТИМОЛЛИКЛАР НАЗАРИЯСИ - Erkinova, Gulmira (Журнал математики и информатики, 2024)
ушбу мақолада эҳтимолликлар назариясида ходиса, А ва В тасодифий ҳодисаларнинг турли хил вазиятлардаги турлари, эҳтимолликнинг хоссалари ва эҳтимолликларни бевосита ҳисоблашда кўпинча комбинаторика формулаларидан фойдаланиш ҳақида сўз боради