MONTESSORI METODIKASINI BOLALARNING KOGNITIV RIVOJLANISHDA VA IJTIMOIYLASHUVIDAGI MUHIM AHAMIYATI - Ismoilova, Raviyajon (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada Montessori tizimining bola rivojlanishda va ijtimoiylashuvida muhim oʻrin tutgan gʻoyalari va pedagogik tamoyillarini oʻziga xos jihatlari haqidagi ilmiy qarashlar oʻz aksini topgan