MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI METODISTINING VAZIFALARI VA MALAKA TALABLARI - Atadjanova, Shaxnoza (Журнал математики и информатики, 2024)
Maktabgacha ta’lim tashkilotida faoliyat olib boruvchi uslubchi oʻz kasbini sevishi, ijodiy yondashishi, zamonaviy axborot texnologiyalardan foydalana olishi, Ilk qadam davlat oʻquv dasturi, Davlat talablari shuningdek tizim uchun joriy qilingan me’yoriy-huquqiy hujjatlarni mazmun mohiyatini anglagan boʻlishi, oʻz ustida ishlab yangiliklarni amaliyotga joriy qilishi kerak.