UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOGIK INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - Xolmurodov, A'zam (Журнал математики и информатики, 2024)
Ta’lim muassasalari pedagoglari innovatsion ta’lim texnologiyalarining mohiyati, nazariy asoslari, samarali shakl, metod va vositalari, kasbiy faoliyatda pedagogik texnologiyalarni samarali, maqsadli qo‘llash malakalari, ta’lim jarayonini oqilona loyihalashtirishga doir tajribalarini boyitadi. Shuningdek, o‘qitish jarayonida oʻquvchilarning faolliklarini ta’minlash, ta’lim sifatini yaxshilash, samaradorlikni oshirishda muhim ahamiyat kasb etadi.