MAKTABLARDA INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O‘QITISHDAGI ZAMONAVIY YONDOSHUVLAR - Latipova, Shaxnoza (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu ilmiy nashrda maktab o‘quvchilariga informatika fani o‘qitishning zamonaviy yondoshuvlari, darslarni zamonaviy elektron ta’lim resurslaridan foydalanagna holda tashkil etish metodlari haqida fikr yuritiladi.