TA’LIMIY ROBOTOTEXNIKA O‘QUV JARAYONIDA FOYDALANISH VOSITASI SIFATIDA - Abdug’aniyev, Begzod (Журнал математики и информатики, 2024)
Maqolada STEM va boshqa fanlarni o‘qitishda ta’limiy robototexnikadan foydalanish, tashkil etiladigan darslar samaradorligini oshirishda ta’limiy robototexnikan foydalanish yondashuvlari haqida so‘z yuritilgan.