FILOLOGIYA FANLARINI O‘QITISHDA INNOVASION YONDASHUVLAR - Turdiboyev, Sanjar; Qozoqov, O’tkir (Журнал математики и информатики, 2024)
Bu maqola filologiya fanlarini o‘qitishda innovasion yondashuvlar mavzusiga matematika va adabiyotni bog‘lagan holda yozilgan. Maqolada matematika va adabiyotning filologiya fanlari bilan bog‘liq yondashuvlariga qarashli tushuncha beriladi. Maqola innovatsion yondashuvlar va ilmiy izlanishlarning filologiya fanlarini rivojlantirishda zarur bo‘lgan vositalar sifatida ko‘rsatiladi.