UMUMTA’LIM MAKTABLARINI BOSHQARISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH MEXANIZMLARI ORQALI RAHBAR KADRLARNI TAYYORLASH - Taylakov, Muxammad (Журнал математики и информатики, 2023)
mazkur maqolada umumta’lim maktablarini boshqarishda raqamli texnologiyalarni o‘rni va ahamiyati, ularni qo‘llash mexanizmlari orqali rahbar kadrlarni bilim, ko‘nikma hamda malakalarini oshirish shu bilan birgalikda, rahbar shaxsini zamonaviy ruhda tarbiyalashga batafsil to‘xtalgan