ПЕДАГОГИК ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ҲАЁТНИНГ ЭНГ МУҲИМ ТАЯНЧИДИР - G’iyosova, Zebo (Журнал математики и информатики, 2023)
Ушбу мақолада таълим-тарбия ривожланиш жараёнида ўқитувчиларнинг ўз олдига қўйиши лозим бўлган мақсадлари, эгаллаши шарт бўлган билим, кўникма, малакалари, шу билан бирга Шарқ алломалари ва мутафаккирларининг ёш авлодни тарбиялашдаги фикрлари келтирилган.