YANGI O’ZBEKISTONDA UZLUKSIZ TA’LIM JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH MALAKALI KADRLARGA BO’LGAN TALABNI OPTIMALLASHTIRISH - Мўминов, Асқар; G’aniyev, Erkin (Журнал математики и информатики, 2022)
Uzoq muddatli bashoratga mo’ljallangan hisoblashlarda, umumiy o’quv soatlar miqdori va ma’lum o’quv yillaridagi pedagog mutaxasislarga bo’lgan umumiy talab qo’yilgan bo’lishi shart.