FUNKSIYA HOSILASINING TADBIG`I - Turdiboyev, Sanjar; Jasur, Bolqiboyev (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada amaliy masalalarni funksiya hosilasi yordamida yechishning usullari keltirib o’tilgan. Bu usullar orqali o’quvchilar amaliy masalalarni funksiya hosilasi yordamida tez va oson bajarishlari ko’zda tutilgan.